Etiquetas

jueves, 25 de octubre de 2012

I ara dos més, llegiu-les:    
 EL LLENYATER DE BIAR
Autors: ANA MARI  i  MARTI

Hi havia una vegada un llenyater que vivia a Biar però era de Cullera. Ell va sentir que al seu poble hi havia una princesa que buscava un príncep i se’n va entornar a Cullera per a conèixer a la princesa. Quant va arribar al poble va veure un cartell que deia: per a conèixer a la princesa  a soles hi ha que passar aquestes proves. Ell estava disposat a fer el necessari per ser el príncep de Cullera. Al dia següent el llenyater va tornar per  a fer les 3 probes de la princesa. La primera prova consistia en fer  10 escultures de fusta amb la cara de la princesa, però com ell era llenyater això li va parèixer el mes fàcil del mon, en la segona prova hi havia que saltar 3 cocodrils però com ell era àgil ho va aconseguir, en l’ultima prova tenia que ficar 1000 pedres en 5 sacs,però com ell era fort ho va aconseguir i va poder veure a la princesa. La princesa es va enamorar enseguida, però el pare de la princesa va dir que un llenyater no podia ser el príncep de Cullera ,la princesa el va interrompre per a dir que ella volia casar-se amb ell i que ningú la pararia, el pare no molt content va aprovar la boda. “LA PRINCESA I EL LLENYATER” va ser la portada de tots els diaris amb imatges de la boda més meravellosa del mon i els dos junts van ser molt feliços.

Llegiu aquesta!!

ELS AUTORS  SOM :IKER I ROCIO

TÍTOL:  La biblioteca, els  xiquets i la rondalla.
Hi havia una vegada els xiquets volien anar a la biblioteca, però com no eren de eixe poble se van enganyar i van anar al parador. Com el parador estava obert van entrar a veure com era .Al parador estava la rondalla de Vilafranca fent un concert amb  mes rondalles la rondalla de Vilafranca cantava la ronda de Sant Antoni.  Era un concurs de cant,la rondalla de Vilafranca va guanyar .
L'altre dia els xiquets  van anar a la biblioteca i a la biblioteca estava el con curs de cant però per a veure l’espectacle  fien pagar i els xiquets no van entrar per que na duien diners .Els xiquets van dir toma nosaltres el vam veure gratis!
El dia seguen els xiquets volien anar a afer una ruta pel poble van anar a la oficina de turisme i el xic que estava allí els va preguntar que volien i els xiquets li van demanar un  follet  de rutes .
Els xiquets sen van anar a fer rutes sobre el poble .Els xiquets so van passar molt be,van dir:
- Ací hem de tornar mes vegades!

                                                                     FI.No hay comentarios:

Publicar un comentario