Etiquetas

lunes, 22 de octubre de 2012

Hem treballat la contalla, i els xiquets s'han esforçat en redactar en grups, poc a poc anirem publicant els seus treballs.
Ara publiquen dos treballs:

ELS AUTORS SÓN: Laia Fabregat i Aida Tena

TITOL: El poble de fa 20 anys
   
En un poble, un home de vint anys treballava d’obrer. No tenia fills, ni tampoc germans, ni dona, ni novia. Els pares es van morir quant el poble es va cremar, però ell no estava el dia  que va ocorrir.
   
Ell, un dia quant tenia quaranta anys, va pensar que en el bosc on vivia, com era obrer podia construir un gran poble. Va cridar a totes les persones, per a formar el poble.
Després i com que, tots van triar que fora l’alcalde, li van posar de nom : el Poble de fa vint anys, i l’ home va viure feliç i el volia tothom.
   
Va trobar novia es va casar, van tindre fills i tant emocionat que estava , va fer una escola, també va construir la consulta del metge i la dona treballava de metgessa.
Com que van arribar més gent amb  moltes ganes de tindre més cases, van crear una biblioteca i van ser molts feliços.


 ELS AUTORS SON. AINHOA  I  OSCAR


                                        EL  CAVALLER     SENSE    PRINCESA           
Un  dia  de  matí  els cavallers  se`n  van  anar  a  lluitar. Quan  van  arribar  els  altres  cavallers  ja  estaven  preparats,  només arribar  es  van  ficar  a  lluitar  i ..... poc  més  i  els  maten!
 Al final  van  guanyar  ells  i  els  altres  van  morir  tots. I  els  guerrers  es  van  casar  tots  amb  una  princesa. Però  un  guerrer  es  va  quedar  sense, i  se`n  va  anar  pel  món  per  trobar  una  princesa. Al  final  en  va  trobar  una  i  es  van  casar, van  tindre  dos  fills,un  xic   i  una  altra  xica  i  van  tindre  una  vida  molt  feliç.



No hay comentarios:

Publicar un comentario