Etiquetas

miércoles, 24 de octubre de 2012

Avui tenim dos contalles més :

Alejandro tena
Els 4 lladres i els 6 fbi.
Hi havia una vegada en un país molt, molt llunyà hi havien 4 lladres que cada vegada atracaven un banc. Van atracar el banc de Valencia de Vilafranca del Cid, el banc  Santander de Alacant etc…
Un día pel matí a les 9:01 van pensar en atracar el banc BBVA. Eren les 23:01 de la nit feia 14 h que van pensar el plan.
Al entrar van tapar les càmeres de seguretat van agafar 20.000.000$ 5 milions per a cada un. Al eixir la policia FBI els esperava a la porta i els lladres que no eren tontos tenien el cotxe en marxa i van poder escapar. Van donar la volta des de Vilafranca  fins a Rússia, els esperava la FBI de Rússia a la porta del seu amagatall secret. Els 4 lladres van anar directament a la presó, el banc BBVA va recuperar els diners perduts es a dir 20.000.000$ aproximadament. Els lladres van estar 15 anys a la gran presó del FBI de Rússia (15 ANYS DESPRÉS) els lladres van eixir de la presó del FBI de Rússia i no van tornar a fer ni un simple delit. Tot el mon va viure:
 FELIÇ PER A SEMPRE ¡!!!!!!!!!!¡





I l'altra:
ELS AUTORS SÓN: Ana i Rubén
TÍTOL: El llaurador i el gos
Hi havia una vegada un llaurador que es va trobar un gos. El gos cada vegada que el llaurador anava a llaurar,  i lladrava a un lloc que hi havia arena i el llaurador li deia que es callarà perquè hi havia diamants.
Després va passar un home per allí i va agafar el diamants i es va muntar la casa encara més gran. A l’altre dia el gos va tornar a lladrar però el llaurador encara no li feia cas.  Aquell home va tornar a escavar i va trobar monedes d´or i en ell es va montar  un tenda.
Després de mati el llaurador isque a llaurar i va trobar a aquell home llaurar al se terreny i el llaurador va cridà ràpidament a la policia i el van detindre per robar i perquè aquells diamants eren falsos.

          FIN            

   

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario