Etiquetas

jueves, 27 de mayo de 2010

Opinió de la visita de Joan PLa

El dia 23 d'abril vam celebrar en l'escola el dia del llibre. Tota la classe esperavem el llibre impacients, com tots, però la vall dels misteris encara no havia arribat. Fins a finals de l'altra setmana no el vaig tenir a les meues mans.Vam començar a llegir-lo tots en classe i amb moltes ganes.Quan vam arribar al capítol 3 es va possar molt intrigant. Cada dia llegiem un capítol i jo a casa desitjava que passarà el dia prompte per saber que passaba i per a que aribarà el cap de setmana.
Mentre llegiem feiem resums de tots les capítols. A mi em va tocar el 8. I em vaig divertir molt fent la decoració de la classe i el panell.
El dia 14 de maig va venir l'escritor del llibre que ens haviem llegit, Joan Pla.Li vam fer moltes preguntes. Ell ens les va contestar molt detalladament, quasi massa. Va estar molt emocionant com el seu llibre. Per la tarda ens va concedir l'honor de signamos els llibres. I va repetir la mateixa operació amb els alyres cursos. Jo m'ho vaig passar molt bé, i espere que els altres també.

Berta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario